Sporty look

Sporty lookblogg bilder 054solbriller second lovesporty trend

Sporty look..Den siste tida har eg falt litt for ein enkel sporty look. Dette er ein trend som har kome igjen år på år, og som også er i motebiletet for 2013. I år skal den gjerne vere minimalistisk og lukseriøs. Kan ikkje huske sist eg kjøpte ein college gensar, men fann denne på Monki for 200 kr. Collegegensarar er også ofte å få tak i i second-hand butikkar. Her har eg styla den enkelt med vintage solbriller frå SecondLove, 200 kr, Dyrberg/kern smykke frå garasjesalg, 150 kr. svart bukse frå bikbok, never denmin, og converse.

Anna tilbehør som hadde passa bra med dette antrekket, og som er i vinden i år, er til dømes caps, plastsmykker, transparente vesker eller ein bomber-jakke. Sjølv synes eg ikkje eg kler caps, men synes bl. a caps med nagler eller militærlook kan vere kult på andre. Caps med nagler kan også fint lagast sjølv..

Share
Dette innlegget ble publisert i Dagens antrekk. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Sporty look

 1. Regine sier:

  Oh, elsk på genseren! :)
  Regine recently posted…SheInsideMy Profile

  • Susann sier:

   Takk! Er ikkje så lenge sidan eg kjøpte den, så godt mogleg den er å få tak i på Monki endå:) (var på galleriet i Bergen)

 2. Cecilie Maria sier:

  Kjempetøft! Liker godt den sporty stilen selv. Men du er jo veldig flink å kle deg uansett hvilke stil du går for! :)

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge