Dolce & Gabbana inspirasjon- DIY

I vår hadde Dolce & Gabbana ein svært inspirerande kolleksjon med namn ”Sea, Sun and Love”. Her var det mykje mønster, fargar, ulike tekstilar, fargerike hårband og store øyredobbar! Eg fekk akutt eit behov for å ta fram silkesjal til håret, og lage meg nokon store, overdådige øyredobbar. Sidan då har eg sett litt rundt etter utstyr eg kunne bruke i ulike secondhand butikkar, og har no laga eit par som eg er ok fornøgd med.DIY øredobbarhjemmelagetEg fann øyredobbane som eg brukte som utgangspunkt på Mamilla bruktbutikk, til 50 kr. Elles brukte eg bommulsgarn og blomar, også frå Mamilla. I tillegg tok eg av delar på to armband som eg hadde, og brukte neglelakk til å få ønska farg. Til å feste den ulike pynten brukte eg delar frå dei opprinnelege øyredobbane, og tynn ståltråd. Brukte også litt superlim.

Eg starta med å skrelle øyredobbane. deretter prøvde eg meg fram med ulikt tilbehør, til eg var fornøgd. Eg hadde eit bilete i hovudet før eg byrja, men mestedelen vart til undervegs. Viss du skal lakke noko med neglelakk er dette lurt å gjere før du festar det på øyredobben.DIY øyredobbargjør det selv

Fredrik likte best øyredobben til venstre, men eg ville ha dei i overkant overdådige, så eg pøste på med meir..

Fredrik likte best øyredobben til venstre, men eg ville ha dei i overkant overdådige, så eg pøste på med meir..

Her er det ferdige resultatet..

Her er det ferdige resultatet..

sea, sun and love

 

Share
Dette innlegget ble publisert i Diverse, DIY, Før&etter. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Dolce & Gabbana inspirasjon- DIY

  1. Cecilie Maria sier:

    WOW! Så tøft! De ser jo helt proffe ut! :D Du er så flink!

  2. FL sier:

    Jeg står på mitt:-) de jeg likte var best..

  3. Tilbaketråkk: Siste rest av sumar! | Mote på budsjett

  4. Susann sier:

    Tusen takk Cecilie! Og Fredrik, eg står og fortsatt på mitt;)

Add Comment RegisterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge